Alap sminkes képzés highlighter technikával, gyakorlat centrikus oktatással, tanúsítvánnyal!

1384787893855A 30 órás Alap Sminkes képzésen megtanulsz minden olyan technikát és smink anyag használatot amire egy sminkesnek feltétlenül szüksége van.  Sikeres vizsgával üzletfalra kihelyezhető két nyelvű tanúsítványt kapsz a képzés elvégzéséről. Minden olyan érdeklődőnek ajánlom korhatár nélkül, aki sminkesként szeretne dolgozni, vagy kiegészítő szakmaként sminkelésből profitálni és  jelenlegi munkája mellett szeretne sminkes munkát vállalni esküvőkön, és egyéb rendezvényeken,divat fotózáson, vagy szeretné kreativitását kifesteni magából a hétköznapjain változtatni kicsit.  Az alap sminkelési technikáktól haladunk lépésről lépésre a nappali, füstös és látványsminkekig, melyeket a tanfolyam végén már önállóan fogsz tudni megtervezni és elkészíteni. Minden professzionális smink anyagot és eszközt a tanfolyam ideje alatt a sminkiskola biztosít a tanuló számára. Profi sminkes átképzés lehetséges amiből levonódik az alap sminkes képzés ára.

A gyakorláshoz az órákon szükség esetén modellt  is tudunk biztosítani. A 30 órás alap sminkes oktatás elméleti és gyakorlati részből áll melyek jegyzetét a tanuló számára ingyen adjuk. Az órákon elhangzik számos olyan tapasztalat és fontos információ ami a sminkes üzletépítéshez és munkavállaláshoz elengedhetetlen tudnivaló. A tanfolyam rugalmas órarendben működik előre egyeztetett időpontokban.

Az Alap Sminkes képzés intenzív kurzusként is elvégezhető egymást követő napokon egy napra eső magasabb óraszámban!

Tematika:

1. Alkalom – sminkelés alapjai, bőrtípusok, sminkek személyre alakítása, bőr előkészítése a sminkelésre.

2. Alkalom – színtan, színek keverése, sminkanyagok és eszközök – használatuk.

3. Alkalom – Highlighter technika ismertetése, gyakorlás modellen, árnyékolások arcformák szerint.

4. Alkalom – Nappali és hordható smink készítése modellen.

5. Alkalom – Alkalmi smink készítése modellen.

6. Alkalom – Különböző füstös sminkek gyakorlása modellen.

7. Alkalom – Legnépszerűbb alkalmi sminkek elkészítése a tanult technikák szerint modellen.

8. Alkalom – Fantázia smink tervezése, készítése, műszempilla ragasztás modellen.

9. Alkalom – Előző órák tananyagának átbeszélése, gyakorlása, nappali, alkalmi, füstös smink készítése modellen a tanult technikák alkalmazásával.

10. Alkalom – Elméleti és gyakorlati vizsga, egy kötelező és egy szabadon választott smink készítése modellen. Tanúsítvány átadása.

 MegosztásShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on TumblrShare on Facebook

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.