Profi sminkes képzés új highlighter technikával, portfólió készítéssel, tanúsítvánnyal!

Haloween 2014

A Profi Sminkes képzés magába foglalja az Alap Sminkes tanfolyam teljes tananyagát kiegészítve olyan sminkek elkészítésével is amit a film iparban, címlap fotózáson vagy színházi produkciókhoz kell elkészíteni. Megtanulod a korhű sminkeket és a hozzájuk tartozó jelmezek beazonosítását összepárosítását, jellemző hajviseletet.

Gyakorlat centrikus oktatás hívei vagyunk!

Olyan kedves érdeklődőknek ajánlom a profi sminkes tanfolyamot, akik sminkesként szeretnének dolgozni médiában, színházban, rendezvényeken, fesztiválokon, esküvőkön és fotózásokon, vagy szeretnének profitálni sminkes tudásukból kiegészítő szakmaként. Minden professzionális smink anyagot és eszközt a tanfolyam ideje alatt a sminkiskola biztosít a tanulói számára, modern  felszerelt sminkszobával állunk rendelkezésetekre. A gyakorláshoz szükség esetén modellt  is biztosítunk! Az órákon elhangzik számos olyan tapasztalat és fontos információ ami a sminkes üzletépítéshez és munkavállaláshoz elengedhetetlen tudnivaló. A tanfolyam rugalmas órarendben működik előre egyeztetett időpontokban hétvégi napokon is.  A tanfolyam végeztével üzletfalra kihelyezhető tanúsítványt állítunk ki a tanuló részére. Végzett tanulóinknak portfólió készítésében profi fotós közreműködésével segítséget nyújtunk.

A Profi Sminkes képzés intenzív kurzusként is elvégezhető egymást követő napokon egy napra eső magasabb óraszámban!

Tematika:  

1. Alkalom – Smink anyagok és eszközök ismertetése, bőrtípus szerinti alapozó kiválasztása, arcformák szemformák szerinti árnyékolások és kiemelések a sminkben.

2. Alkalom – Nappali szépítő smink készítése modellen, erősítés és lágyítás a sminkben. Alkalmi smink készítése highliter technikával, szem formázása nagyítása kicsinyítése, száj formázása, nagyítása modellen.

3. Alkalom – Füstös szemsmink gyakorlatok szemformára alakítva modellen, szemöldök formázás a tökéletes hatás elérése céljából, tusvonal gyakorlatok modellen.

4. Alkalom – Füstös szemsmink gyakorlatok szemformára alakítva modellen.

5. Alkalom -Smink készítése fotózásra természetes és stúdió hatás eléréséhez modellen.

6. Alkalom – Fantázia smink tervezése és elkészítése speciális sminkanyagokkal és ecsetekkel, műszempilla ragasztással modellen, kövek ragasztás a sminkben. Színházi smink és fellépő smink készítése speciális megvilágításokhoz színpadi fellépőknek.

7. Alkalom – 10′ 20′ 30′ -as évek jellegzetességei gyakorlat modellen.

8. Alkalom – 40-50′ 60′ -es évek legjellemzőbb alakjai és sminkjeik gyakorlat modellen.

9. Alkalom – 70′ 80′ 90′ -es évek sminkjei és megjelenésük napjaink sminkjeiben, gyakorlat modellen.

10. Alkalom – elméleti és gyakorlati vizsga, tanúsítvány átadása.

 

MegosztásShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on TumblrShare on Facebook

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.